Panasonic Energy
Tepelné čerpadlá Panasonic pre Vás

Ovládajte svoje tepelné čerpadlo, nech sa nachádzate kdekoľvek

Čo je ovládanie cez internet?

Ovládánie cez internet je systém novej generácie, ktorý poskytuje užívateľsky prívetivé diaľkové ovládanie jednotiek klimatizácie alebo tepelného čerpadla z akéhokoľvek miesta s pomocou jednoduchého chytrého telefónu Android alebo iOS, z tabletu alebo PC cez internet s voliteľným na pevno zapojeným snímačom teploty v miestnosti so zobrazením teploty (len s PA-AW-WIFI-1).


Jednoduchá inštalácia

Stačí pripojit zariadenie pre ovládanie cez internet ku klimatizácií alebo tepelnému čerpadlu pomocou dodaného káblu a potom ho pripojiť k vašemu prístupovému bodu Wifi.

Ovládanie cez Internet.

Jednoduchá inštalácia. Maximálny prínos. Ovládanie cez internet charakterizuje heslo „Váš domov v cloude“, čo znamená, že bolo vyvinuté jednoduché riešenie určené k tomu, aby každý užívateľ mohol zaríadenie ovládať bez komunikačných alebo počítačových znalostí. Žiadne servery. Žiadne adaptéry. Žiadné káble. Pre pripojenie je potrebná len malá krabička, ktorá bude umiestnená v blízkosti vnútornej jednotky klimatizácie... a váš chytrý telefón, tablet alebo PC. Keď ste doma, vaše existujúce WiFi pripojenie zariadi zvyšok. Spusťte aplikáciu na svojom chytrom telefóne, tablete alebo počítači a vychutnejte si nový zážitok z pohodlia. A pokiaľ nie ste doma, stačí aplikáciu spustiť a riadiť klimatizáciu u vás doma z cloudu. Intuitívne a užívatelsky prívetivý program na displeji vášho chytrého telefónu alebo PC, ktorá vám umožní ovládať klimatizačnú jednotku rovnakým spôsobom, akým to robíte doma pomocou diaľlkového ovládania. Ovládanie cez internet je možné stiahnuť z AppStore pre Apple a z PlayStore pre Android.

Ovládajte svoju klimatizáciu pomocou chytrého ovládania cez internet prostrednictvom chytrých telefonov, tabletov, PC a chytrých pevných telefonov.

Ponúka rovnaké funkcie, ako keby ste boli doma alebo v kancelárií: start/stop, prevádzkový režim, nastavenie teploty, teplota v miestnosti, a pod.., aj nové, rozšírenie funkcie ovládánia cez internet, ktoré prináša maximálne pohodlie a účinnosť s najnižšou spotrebou energie.

Prípadová štúdia: Helena, zákazníčka spoločnosti Panasonic
„Bolo mi špatne pri pomyslení na to, že vykurujem svôj dom v horách cez víkendy, keď somm sa tam nedostala. Bol to zbytočný a nepríjemný výdaj. Ale teraz s ovládaním cez internet som sa dokázala zbaviť nepružného týždenného programovania. Systém vykurovania Panasonic Aquarea takto zapnem, len keď tam idem. Keď tam nejdem, tak za peniaze, ktoré som ušetrila, idem do kina alebo do divadla.“